26. elokuuta 2017

TÄTÄ MÄ RAKASTAN SYKSYSSÄ

Heippa! Huhhuh, ekat päivät fuksiviikkoja takana, ja väsymys painaa jo nyt. Kuluneet kolme päivää uusien opiskelukavereiden kanssa on olleet kyllä ihan huippuja, ja vielä pari viikkoa saa painaa tätä päivittäistä hauskanpitoa. Ja tietysti ylihuomenna alkaa orientoivat opinnot eli ihan oikeasti mennään jo koululle, ja viikon päästä sitten ekat luennot, jaiks... tein eilen mun kurssivalinnat ekaan periodiin, ja saan ihan kivasti noppia kasaan jo nyt heti alkuun, kun motivaatio ei vielä ole ihan nollassa:-D 

Ootte varmaan jo huomanneet, mutta mä rakastan tehdä listoja. Alkaen kauppalistoista ja to do -listoista, ja se näkyy myös täällä blogin puolella, melkein joka postauksessa oon listannut asioita... ja tässä tulee taas yksi! Koitan kuitenkin muistaa kertoa myös mun kuulumisia, että sitten kun luen näitä joskus niin ihan oikeasti myös muistan että miten mulla on mennyt! Mutta sen listan kanssa here we go! Kuvituksena on syksykuvia arkistojen kätköistä, eli mun Flickristä vuodelta 2014...

✘ Syksyn värit. Keltaiset, oranssit ja punaiset lehdet, varsinkin vaahterat. En malttais enää odottaa tän vuoden väriloistoa!

✘ Huivit, pipot, käsineet, villapaidat, saappaat... kaikki kivat syksyvaatteet! Syksy on niin kiva, kun ei tarvitse vielä toppautua kymmenen kerroksen alle michelin-ukoksi, vaan voi yhdistellä vain parhaita puolia. 

✘ Rutiinit! Parasta syksyssä on aina ollut se, että kesän jäljiltä saa korjata unirytmin ja ruoka-ajat taas kuntoon, ja elämään tulee se sellainen tietty järjestys, jota rakastan. 
IMG_2873 IMG_2876✘ Pimenevät illat, kynttilät ja erilaiset valot. Ostin just Clas Ohlsonilta alennuksesta ihanan valopallosarjan, jotka ripustin heti ensimmäisenä kotiin tultua. Kynttilöitäkin oon jo kaivanut esille.

✘ Ihan uus motivaatio treenata. Syksysin kuntosalitkin täyttyy taas kesän jäljiltä, enkä kyllä ihmettele. Itsekin pääsin taas treenin makuun piiiiitkän kesätauon jäljiltä, ja ai että kun tuntuu hyvältä pitkästä aikaa!

✘ Uudet alut. Syksy on just sitä aikaa. Varsinkin nyt, kun koulun myötä tulee ihan uudet kuviot!
IMG_2743 IMG_2526✘ Syksyihin kuuluu illat viltin alla Netflixiä tuijotellen. Kesällä siitä tulee vaan huono omatunto, kun pitäis olla tekemässä ulkona kaikkea ja nauttia kesästä, mutta syksyllä se on enemmänkin kun suositeltavaa. Jee!

✘ Ekat yöpakkaset ♥︎ nurmikon natina kenkien alla, höyryävä hengitys, autonlasien skrapaaminen ja huurteiset lehdet - i h a n a a !

✘ Kuumat juomat, eli tee, kaakao ja kahvi, sekä myöhemmin syksyllä tietysti glögi...
IMG_3228✘ ... mistä osuvasti aasinsillan kautta joulun odotukseen! Siis koskaanhan ei oo liian aikaista alkaa odottaa joulua, eihän?

✘ Kaikki uudet sarjat. Kesällä telkkarissa pyörii vaan huonot jenkkirealityt ja uusinnat, mutta syksyllä alkaa aina uudet tuottarit kaikista lemppareista! Tänä syksynä odotan erityisesti Idolsia, Haluatko miljonääriksi? ja Vain elämää all starsia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti