15. elokuuta 2017

TUUNATTU NACHOVUOKA

Moni varmaan tietää sen perinteisen nachovuoan, eli sen version missä heitetään uunipellille jauheliha, nachot ja juustoraaste, lämmitetään uunissa ja sen jälkeen syödään sellaisenaan. Ei siinä, että tässä kyseisessä versiossa olisi mitään vikaa, mutta kun ekan kerran pääsin kokeilemaan tätä tuunattua versiota kyseisestä herkusta, niin paluuta vanhaan ei oo ollut! 
0B420AF4-D421-4E53-80FB-4ECC75AEB185
Tarvitset siis: 
✘ nachoja (itse käytän aina juuston makuisia koska noh, ne maistuu paremmalle)
✘ jauhelihaa
✘ taco-kastiketta
✘ kirsikkatomaatteja 
✘ juustoraastetta 
✘ oman maun mukaan esimerkiksi suolakurkkua, paprikaa, juustokastiketta... 

Itse valmistaminenhan on ihan naurettavan helppoa! Paistat vaan jauhelihan, pilkot tomaatit ja heität kaiken uunipellille (tai uunivuokaan niinkuin mä itse teen) sekaisin, juustoraasteen päällimmäiseksi, ja lopuksi lämmität uunissa sen verran että juusto sulaa. Jos haluaa heittäytyä oikein rohkeaksi, niin mikäpä estää korvaamasta jauhelihaa vaikkapa kanalla, tai jos ei ole lihan ystävä, niin jollain kasvipohjaisella proteiinilla. 
E6DB26C1-8232-4946-BEA1-82FC33AFB377
Mun mielestä tää on ihan paras herkku tehdä esimerkiksi tyttöjen iltaan, bileiden etkoille, tavallisena arki-iltana jne... eikä tää ole mun mielestä edes pahaa, vaikka lämmittäisi mikrossa seuraavanakin päivänä. Helppoa ja hyvää! 

Millaisen version te olette tehneet nachovuoasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti