11. helmikuuta 2018

ENSI VIIKON SUUNNITELMIA

Hei vaan kaikille ja oikein mukavaa laskiaissunnuntaita ♥︎ kohtapuoliin ajattelin siirtyä ruoan laittoon, mutta sitä ennen halusin tulla kirjoittelemaan vähän ensi viikon suunnitelmista. Viikosta on tulossa melko kiireinen, mutta hyvällä tavalla! Nimittäin melkein kaikki menot on sellaisia "itse buukattuja" juttuja, ei ollenkaan pakkopullaa. Mutta asiaan, eli tässä vähän listausta ensi viikosta: 
Untitled
Maanantaina aloitan viikon heti aamulla enkun tunnilla, joka on onneksi niin lyhyt että se vierähtää aina ihan silmänräpäyksessä ohi. Koulua on sen lisäksi iltapäivällä yksi kolmen tunnin mittainen sopimusoikeuden luento, sekä sen jälkeen pakollinen HOPS-tapaaminen opintokoordinaattorin kanssa. Illalla pääsen taas viikottaisen lentopallotreenin pariin, jee ♥︎ 

Tiistaina pyhitän aamupäivän treenille sekä varmaankin muutamille kouluhommille, eli yrppätouhuille ja tenttiin lukemiselle. Sen jälkeen mun täytyy löytää oikea bussi, osata jäädä oikealla pysäkillä pois sekä osata suunnistaa Hervannassa YTHS:n hammaslääkärille, nimittäin multa lohkesi hammas pari päivää sitten, ja ajan sain varattua ainoastaan tuonne Hervantaan... ärsyttävää, keskustan toimipaikka olisi ollut ihan muutaman sadan metrin päässä kotoa! Illalla on myöhäinen yritysverotuksen luento kuuteen asti, minkä jälkeen pääsee vihdoin kotiin. 
Untitled
Keskiviikkona aamupäivällä tulee varmaankin lähdettyä salille ja pidettyä yksi puhelinpalaveri. Sen lisäksi loppupäivä täytynee käyttää opiskeluun, eli tenttiin lukemiseen ja enkun palautettavien tehtävien tekemiseen. Toivottavasti jossain vaiheessa päivää ehdittäisiin treffata poikaystävän kanssa ystävänpäiväkahvien merkeissä ♥︎ Illalla pääsee pitkästä, pitkästä aikaa pukemaan haalarit päälle, sillä silloin on Nesu-Boomin sitsit! 

Torstaina nukun todennäköisesti pitkään, ennen kuin kahdeksitoista pitää jälleen mennä kouluun enkun tunnille. Sen jälkeen olisi tarkoitus käväistä Tampere-talolla tapahtumassa, jossa rekrytään työntekijöitä keväällä aukeavaan Ratinan kauppakeskukseen! Neljän junalla pitää kuitenkin suunnata kotikotiin, sillä oon lupautunut valokuvaamaan tämän vuoden wanhoja, jotka tanssivat torstai-iltana koululla. Vitsit miten kivaa! 
Untitled
Perjantai vierähtää kokonaan wanhoja kuvatessa niin liikuntahallilla, pankissa, vanhainkodissa kuin Vanajanlinnassakin! Illalla menen ehkä käymään myös jatkoilla, tosin tänä vuonna en juhlimassa (kuten aiemmat 4 vuotta...) vaan valvojana! 

Lauantaina viimeistään suuntaan takaisin Tampereen kotiin, koska illalla tänne on tulossa muutamia kavereita juhlimaan! Eli päivällä on luvassa kaupassa käyntiä, leipomista, siivoamista ja kodin koristelua, sekä luultavasti myös nopea salitreeni, sillä en usko että ehdin viikon aikana muuten tehdä kaikkia treenejäni. 

Sunnuntai on mun virallinen syntymäpäivä, täytän siis jo 21 vuotta! Huh, vaikea uskoa itsekään tätä ajan kulua :-D aion nukkua pitkään, syödä herkullisen aamupalan ja laittautua pitkän kaavan mukaan. Iltapäivästä olen kutsunut mun perheen sekä poikaystävän ja hänen perheen kahville tänne mun luokse. Illasta käydään varmaankin poikaystävän kanssa vielä syömässä jossain hienommassa paikassa ♥︎ 
Untitled
Jännittävää nähdä, miten hyvin nämä suunnitelmat toteutuu! Voisin ensi viikon jälkeen kirjoitella vähän ylös sitäkin, että kuinka tarkkaan tuli pysyttyä tässä listauksessa, sillä uskon että väkisinkin suunnitelmat jonkun verran elää! Joka tapauksessa, hauskaa sunnuntain jatkoa kaikille, muistakaa syödä pullaa ;-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti