14. lokakuuta 2017

SATURDAY THOUGHTS

Pitkästä aikaa! Päivät on menneet kyllä ohi sitä vauhtia viime aikoina, että jos läppäriä on kotona ehtinytkin avaamaan, niin se on ollut jotain kouluhommia varten, ei blogia. Niitä on viime päivät kyllä riittänytkin, nimittäin meillä alkaa ensimmäinen periodi nyt olla lopussa ja ensi viikolla on sitten ensimmäiset tentit ja esseiden palautukset! Ja kieltämättä kyllä jännittää vähän! Koitan nyt kuitenkin asennoitua niin, että kursseista ei ole pakko saada pelkkiä vitosia ja jos tiedän etten tule opiskelemaan jotain ainetta perusteita pidemmälle (lue: taloustiedettä) niin en stressaa siitä ja luen vähän enemmän sitten jotain muuta. 

Tällä viikolla koon pitänyt itseni kiireisenä koulutehtävien lisäksi mm. käymällä hulluilla päivillä KOLMESTI (kerran selvisin ulos ostamatta mitään...hups), hankkimalla vihdoin ja viimein salikortin ja aloittamalla ne treenit uudestaan, näkemällä kavereita, lentopallotreeneillä ja tietysti Hämeenkadun Approilla. Meidän ainejärjestö Boomi järkkää happrot, ja perinne on että me ekan vuoden boomarit ollaan happroilla töissä, eli itse ei päästy vielä baarikierrokselle. Mä hoidin osuuteni valokuvaamalla happrojen kutsuvierastilaisuudessa eli sikariportaassa, ja oli kyllä hauskaa! 

Nyt täytyy kuitenkin vaihtaa bloggerin teksikenttä takaisin Wordiin ja johtamisen perusteiden esseen pariin :-) ens kertaan! 
UntitledUntitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti