2. lokakuuta 2017

LOKAKUUN EKA

Siis hitto miten nopeasti aika menee?! Nyt on muka jo lokakuu, eli ihan syksy jo ja sehän tarkoittaa vaan sitä, että joulukin on kohta täällä... joko kohta saa alkaa hehkuttaa :-D syksy on kyllä tällä hetkellä ihan kauneimmillaan, keltaisia ja punaisia ja oransseja lehtiä löytyy niin maasta kuin puista, on kivan viileää muttei vielä kuitenkaan jäätävän kylmää, iltaisin on ihanan tunnelmallista polttaa kynttilöitä ja kääriytyä pehmeään vilttiin juomaan teetä tai kaakaota sohvan nurkkaan. Aamut on ihana aloittaa sanomalehden lukemisella, mihin tänäkin aamuna sain kulumaan helposti tunnin verran. Se on vaan mulle se oikea tapa aloittaa hyvä päivä. Ihanaa on myös yliopiston lentopallotreenit, joihin oon nyt pari kertaa uskaltautunut ja ai helekutti sentään miten kiva fiilis tulee kun pääsee kentälle, ja miten siistiä on huomata miten jotkut jutut tulee edelleen sieltä selkärangasta moooonen vuoden jälkeenkin! 

Mä jatkan iltaa nyt poikaystävän valmistelemalla iltapalalla, minkä jälkeen tiedossa on vähän vähemmän hauskoja juttuja maailman tylsimmän tietotekniikkakurssin deadlinen kanssa. Ens kertaan! 
UntitledUntitledUntitledPari viikkoa sitten poikaystävä oli tulossa treeneistään mun luokse myöhään illalla, ja yllätin hänet tekemällä pöydälle iltapalan valmiiksi odottamaan ♡UntitledUntitledUntitledUntitledihanat muumimukit lahjaksi saatuna ♡Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti