18. lokakuuta 2017

VIIMEISIN VIIKKO NUMEROINA

26,4 käveltyä tai juostua kilometriä, ainakin iPhonen askelmittarin mukaan. Täällä Tampereella lähes keskustassa asustellessa tulee käveltyä ihan joka paikkaan. Jos esimerkiksi kävelee aamulla kouluun, tulee välissä kotiin syömään ja menee iltapäivällä takaisin ja illalla käy vielä vaikka salilla ja kaupassa, niin kyllähän siitä kertyy kilometrejä. Hassua, kun välimatkat tuntuu kuitenkin niin lyhyiltä ja mihinkään ei oo 15 minuutin kävelyä pidempi matka!

16 sivua Yrityksen johtamisen perusteet -kurssin esseetä, jonka sain kuin sainkin ajallaan valmiiksi ja palautettua.

3 käyntikertaa Hulluilla päivillä. Ekalla kerralla kävin kiertelemässä pari tuntia Karoliinan kanssa, seuraavana aamuna juoksin yksistään hirveellä kiireellä Stockaa ympäri etsien pikkumustaa illaksi, ja viimeisen kerran etsittiin Mintulle villakangastakkia, joka löytyi loppujen lopuksi ihan toisesta liikkeestä.

1 kappale karpalon värisiä Iittalan Kivi-tuikkuja! Kehitin joskus alkusyksystä näihin itelleni pakkomielteen, että näitä pitää nyt kerätä, koska ne näyttää joulun aikaan niin kivalta! Tietty just tää karpalon väri on just se kaikkein kallein mahdollinen väri, joten kokoelma kasvaa näillä näkymin vielä muutaman vuoden ajan...

3 käyttökertaa talvitakille. Hrrr, siis ulkona alkaa oikeasti olla ihan pirun kylmä! Mitenkähän selviän sitten kun tulee ihan oikeasti talvi...?
Untitled 2 kuppia glögiä. Jep, mä aloitin ajoissa tänä vuonna.

7 kaurapuurolla aloitettua aamua. Kaurapuuro, jäiset mansikat ja marjat ja mehukeitto on parasta. Vielä muutama vuosi sitten ei olis uskonut, että sanoisin joskus näin.

3 tehtyä tenttiä. Joista yksi menikin sitten vähän paremmin kuin kaksi muuta... onneks on uusinnat!

20 kerrytettyä opintopistettä. Siis jos ne kaikki tentit menee läpi.

1 Suomen suurin opiskelijatapahtuma. Hämeenkadun Appro, ai että. Oli hieno mahdollisuus päästä sinne töihin, ja ens vuonna sitten itekin Approbaturia hakemaan!

Untitled yli 500 räpsittyä kuvaa Hämeenkadun Approilla, mun pesti oli tosiaan valokuvata approkansaa!

30,5 neliötä siivottu lattiasta kattoon viikonloppuna, kun vältteltin tentteihin lukua... kannattikohan taas?

Hurjan monta jaksoa HIMYMiä netflixistä, joka ilta menee muutama jakso!

5 pellillistä iiisoja suklaahippukeksejä, jotka katosivat salamaakin nopeammin mun, poikaystävän ja hänen perheen suihin... pitää tehdä joku päivä lisää!

1 ostettu sitsilippu, ensi viikolla sitsataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti