20. huhtikuuta 2018

10 ✗ EN VOISI IKINÄ...

Huh, miten kiireinen viikko takana, sen voi huomata lupaavasti alkaneen postaustahdin hiipumisesta viime päivinä. Kevään viimeiset koulutehtävät ovat vieneet hurjasti aikaa, samoin vapun suunnitteleminen (ja vähän myös jo juhliminen), perheen näkeminen ja monet muut jutut. Noh, eiköhän tämä tästä helpota, kyllä olikin jo ikävä päästä purkamaan ajatuksia taas tännekin.

Sitten asiaan! Bongasin eräästä blogista tämän hauskan haasteen, ja päätinkin sen toteuttaa! Listaan siis asioita, joita en osaa kuvitella tekeväni. Muistuttaisin, että nämä ovat kuitenkin vain omia ajatuksiani eikä mitään absoluuttisia totuuksia, kaikilla on toki vapaus tehdä elämässään niin kuin haluavat :-) 
Untitled
En voisi ikinä... 

✗ hankkia lemmikiksi mitään matelijaa. Ne ovat hieman pelottavia, eikä niistä ole edes seuraa. Not for me! 

✗ ottaa tatuointia kasvoihin, kaulaan, kämmeneen tai muuhun paikkaan, jota ei voi halutessaan peittää. Tatuoinnista yleisesti ottaen kyllä haaveilen, mutta se olisi pieni ja sijoittuisi esimerkiksi selkään tai ylemmäs käsivarteen. 

✗ varastaa mitään. Moraalini ei vaan kestäisi sitä, hahah. 

✗ hypätä benji-hyppyä, laskuvarjohyppyä tai muuta tuollaista rohkeaa - tyydyn ihan tavallisiin huvipuistolaitteisiin, niissäkin on tarpeeksi vauhtia! 

✗ julkaista itsestäni vähäpukeisia kuvia sosiaalisessa mediassa. Jonkun tarkoin rajatun uikkarikuvan ymmärrän ja sellaisia olen postannut joskus itsekin, muttei sen enempää. Välillä kauhistuttaa, miten ihmiset poseeraa kuvissa, jotka periaatteessa kuka vaan saattaa nähdä ja jotka saattaa päätyä minne vaan... 
Untitled
✗ alkaa kokonaan vegaaniksi. Pyrin kyllä tekemään eettisiä valintoja ja vähentämään punaisen lihan syöntiä ja maitotuotteita, mutta en varmaan pystyisi olemaan kokonaan ilman. Ehkä tämä on asia, johon tulevaisuudessa joutuu kiinnittämään enemmän huomiota. Tällä hetkellä sekaanius toimii kuitenkin minulle parhaiten!

✗ tehdä työtä hoitoalalla. Ihailen kyllä ihmisiä, jotka kokee kutsumusta tuolle alalle, minusta sinne ei olisi. Hatunnosto heille! 

✗ lähteä yksin reppureissaamaan tai oikeastaan mihin tahansa pidempään reissuun. Te jotka uskallatte, huh miten rohkeita olette! Matkailu on kyllä todella kivaa, mutta tarvitsen aina reissuun mukaan jonkun, johon tukeutua vaikeissa tilanteissa. 

✗ pukeutua riemunkirjaviin väreihin. Ala-asteella ja yläasteella tuli saatua yliannostus kaikkia mahdollisia värejä päällä yhtä aikaa, joten nykyään vaatekaapista löytyy lähinnä mustaa, valkoista, harmaata ja tummansinistä. Satunnaisia räväytyksiä varten omistan muutaman kirkkaamman värisen mekon ja ulkotakin, mutta pääasiassa pukeudun nykyään melko hillittyihin väreihin. 

✗ muuttaa pysyvästi ulkomaille. Vaikka monet tuntuvat nykypäivänä haaveilevan kansainvälisestä urasta ja leppoisista eläkepäivistä Espanjan auringon alla, niin itselleni koti on kyllä Suomessa. Lyhyempiä pätkiä esimerkiksi työtä varten voisin kyllä kuvitella asuvani muuallakin, mutta jossain vaiheessa haluaisin varmasti palata takaisin tänne.

Millaisia juttuja teidän ei ikinä -listalta löytyisi?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti