10. huhtikuuta 2018

SPRING FASHION INSPO

springfashioninspo Kimonopusero täällä | solmuhihainen pusero täällä | keltakukallinen pusero täällä | vaaleat farkut täällä | farkkushortsit täällä |  Stan Smithit täällä | Birckenstockit täällä | reppu täällä | aurinkolasit täällä | kynsilakka täällätäällä ja täällä 

Ulkona on tänään ollut ensimmäinen oikea kevätpäivä, sellainen, että oikeasti kaivoin jo kevättakit kaapista ja laitoin tennarit jalkaan - kuivilla kaduilla käveleminen auringonpaisteessa sai kyllä kevätfiiliksen päälle! Siitä inspiroituneena kokosin lempinettikauppojeni sivuilta muutamia keväisiä suosikkeja kollaasiksi tänne. 

1. Kukkakuvioiset paidat - olen menettänyt sydämeni näille! Huomaan hypisteleväni näitä jokaisessa kaupassa missä käyn. Keväällä ja kesällä nämä näyttäisivät erityisen kivoilta, täytyy vain äkkiä löytää jokin mieleinen yksilö, ennen kuin olen taas liian myöhässä...

2. Farkkukaappini on saanut kuluneen kevään aikana mukavasti täydennystä siihen nähden, että aiemmin omistin käytännössä yhdet vaaleat ja yhdet mustat farkut... mutta yksiä vielä kaipaillaan. Toivoisin löytäväni sellaiset rennot mutta kuitenkin hyvin istuvat mom jeansit, melko vaaleaa farkkua ja joillain pienillä kulutusyksityiskohdilla. Jotain sellaista kuin Jonnamaista-blogin Jonnalla on täällä.

3. Kesää kohti mennessä kaipailen jo farkkushortseja. Olen iskenyt silmäni eräisiin Leviksen pöksyihin, joita olen käynyt tasaisin väliajoin ihastelemassa kaupassa. Toisaalta lyhyet farkkushortsit eivät ole omalle kropalle se imartelevin vaihtoehto, mutta pitää tutkailla tilannetta... 

4. Kenkiä! Viime syksynä kerroin Täydellinen vaatekaappi -postauksessani haaveilevani Adidaksen Stan Smitheistä, ja nyt asia palautui mieleeni Susannan kenkäpostauksen myötä. Tuolloin syksyllä en ollut varma, sopisiko kyseiset kengät tyyliini, joten ostin Citymarketista samantyyppiset merkittömät versiot. Ja kyllähän ne sopii, olen käyttänyt niitä pitkin talveakin vaikka kuinka! Joten Adidakset menevät kyllä ostoslistalle. Toinen pitkän ajan haaveeni on Birckenstockit. Aluksi en lämmennyt niille ollenkaan, mutta nähtyäni niitä todella monissa blogeissa olen itsekin alkanut haikailla niiden perään. Tosin ehkä täytyy niidenkin kohdalla ostaa ensin halpisversiot jostain ketjuliikkeestä, niin näkee, tuleeko oikeasti käyttöä. 

5. Ehkä hieman yllättäen, akuutein tarve tällä hetkellä on uudelle repulle! Niin kauan kuin muistan, olen käyttänyt olkalaukkua koululaukkuna, mutta nyt totesin, että tarvitsen repun. Läppärin myötä olkalaukusta tulee aina melko painava, ja varsinkin, kun kesällä pyöräilen työpaikalle, olisi reppu paljon kätevämpi heittää selkään. Hakusessa onkin joku hieman siistimpi ja ryhdikkäämpi malli, joka olisi siis myös toimistokelpoinen. 

6. Viime kesänä jo huomasin haaveilevani vaaleanpunaisista aurinkolaseista! Omistan yhdet, tavalliset, siistit Clubmaster-malliset Hilfigerin arskat, mutta tuollaisiin vähän erikoisempiin en raaskisi laittaa montaa kymppiä. Onneksi bongasin viime viikolla H&M:ltä yhdet hauskat yksilöt, jotka kiikutin sitten kotiin! Ajattelin ottaa ne käyttöön vappuna, ja sen jälkeen esimerkiksi tulevan kesän festareilla! 

Siinä! Millaisia juttuja te kaipaatte pukeutumiseen kevään kynnyksellä? Löytyikö lemppareita tästä listauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti