26. toukokuuta 2018

PASTEL COLORS

IMG_1368IMG_1341IMG_1363IMG_1195
Heippa! 

Täällä puolen ruutua on viime aikoina podettu poikkeuksellisen kovaa valkoisen paperin kammoa. Melkein päivittäin tulee mieleen, että voisin kirjoitella tänne jotain, mutta jostain syystä teksti ei vaan kulje. Nyt saatiin Kristan kanssa napattua kuitenkin niin kivat kuvat eilen työpäivän päätteeksi, että ne oli ihan pakko tulla jakamaan tännekin, tuli tekstiä ulos tai ei. 
IMG_1358-2
Arkipäivinä työt tuntuu tällä hetkellä imevän voimia tosi paljon, kun uutta opittavaa ja sisäistettävää on ollut niin hurjan paljon, joten nämä vapaat viikonloput tulee todella tarpeeseen. Tulin eilen illalla poikaystävän luokse ja nukuttiinkin molemmat pitkän työviikon jälkeen kevyet kahdentoista tunnin yöunet, kyllä kelpasi. Näin viikonloppuisin ehtii myös nauttia tuosta ihanasta kesäsäästä jolla meitä suomalaisia ollaan jo monta viikkoa hemmoteltu, kun arkena päivät kuluvat toimistossa neljän seinän sisällä. 

Huomasin näitä kuvia katsellessa, että tälle hiuskuontalolle voisi myös pikkuhiljaa tehdä jotakin, sillä juurikasvu näyttää jälleen päässeen lipsahtamaan hieman sen trendikkään ja mauttoman rajan väärälle puolelle. Samoin latvat alkavat jo näyttää kuivumisen ja haaroittumisen merkkejä pahemman kerran. Viimeksi kampaajan tuoliin on tullutkin istahdettua hieman ennen joulua, joten ehkä olisi jo aikakin. 

Mutta tässä vielä muutama näitä ihanan värikkäitä kuvia, niiden myötä hyvää viikonloppua ♥︎ 
IMG_1223IMG_1228IMG_1365

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti