23. syyskuuta 2018

7 x MITÄ KUULUU

IMG_1870
✗ Kesä on ohi ja syksy saapunut, mikä näkyy niin ulkona luonnossa kuin omassa arjessa, kun kalenteri on täyttynyt koulujutuilla. Kesän arkipäivät kuluivat töitä tehdessä ja viikonloput olivat täynnä suunnitelmia jo toukokuulta lähtien, joten tylsää ei juuri tullut. Blogi oli piiiiiitkällä tauolla, mutta koska tämä on kuitenkin vain harrastus, niin en jaksanut ottaa asiasta sen kummempaa stressiä. Harrastukset saa ja pitääkin laittaa välillä tauolle, ja jatkaa sitten taas, kun hyvältä tuntuu.

✗ Edellisestä voikin päätellä, että kesätyöt ovat takanapäin (krhm, loppuivat siis jo melkein kuukausi takaperin...). Kesä meni todella nopeasti, kuten keväällä taisinkin ounastella. Töissä oli kivaa, mutta yhtä ihanaa oli palata sen jälkeen koulun pariin ja hieman kevyempien ja ennen kaikkea vapaampien päivien rytmiin. Opiskelussa parasta on kyllä se, että työt voi aikatauluttaa itselleen sopiviksi, kunhan pysyy dedisten sisäpuolella. Tämä aamuisin köllöttelijä kiittää!

✗ Koulun jatkuminen ja fuksiviikoille osallistuminen (kävin muutamissa tapahtumissa, vaikken enää fuksi tai tutor ollutkaan) toi mukanaan perinteisen fuksiflunssan, jota ollaan tässä nyt sitten kohta kuukauden päivät paranneltu. Viikon mittainen antibioottikuuri ehti jo loppuakin, mutta edelleen on hieman toipilas olo, joten voi olla että joudun lääkärin penkkiin vielä uudestaankin. Pidetään peukkuja, että menisi nyt ohi!
IMG_1872
✗ Yksi "pieni" proggis, jota tässä on nyt kohta yhdeksän kuukautta valmisteltu, tulee päätökseen aika lailla kahden ja puolen viikon päästä. Sitten kaikki tämä stressi ja työ palkitaan! Appron projektitiimissä mukanaolo on opettanut ja antanut kyllä paljon enemmän, kuin on ottanut, vaikka tällä hetkellä vuorokauden tunnit eivät meinaakaan riittää ihan kaikkeen. 

✗ Uudesta asunnosta on vajaassa kahdessa kuukaudessa tullut koti. Muutettiin poikaystävän kanssa virallisesti saman katon alle, kun elokuun alusta vaihdettiin Tammelasta Tampellaan, ja samalla tuplattiin asuinneliöt verrattuna siihen kämppään, jossa itse ehdin vuoden päivät asustella. Se asunto ei koskaan oikein alkanut tuntua omalta, vaan oli lähinnä paikka, jossa käydä nukkumassa ja jonka jääkaappia täyttää. Täällä sen sijaan on mukava olla ja täältä ei enää edes tee mieli lähteä joka viikonloppu kotikotiin vanhempien luokse - ja tänne sai vieläpä oman pyykkikoneen, hurraa!

✗ Toisen opiskeluvuoden myötä omat suunnitelmat on pikkuhiljaa selkeytyneet ja tällä hetkellä tämän vuoden kurssit ovatkin jo aika pitkälti tiedossa. Olen ollut kyllä siinä mielessä onnekas, että omat kiinnostuksen kohteet ovat alusta asti olleet niin selvät, sillä näin olen pystynyt käymään kursseja loogisemmin. Sen sijaan, että olisin kolunnut yksittäisiä kursseja eri opintosuunnista, olen voinut keskittyä käymään vain niitä oman pääaineeni kannalta olennaisia. Tämä on kyllä säästänyt rutkasti voimia tähän mennessä, ja tekee sitä varmasti nytkin, kun opinnot muuttuvat koko ajan vaativimmiksi. 
IMG_1873
✗ Kaiken kaikkiaan kuuluu kyllä hyvää! Elämässä on sopivasti kaikkea pientä meneillään, mikä pitää just sopivasti kiireisenä. Vitsit, että mä nautin mun elämästä just nyt! Ihanaa syksyä kaikille, palataan (toivottavasti) pian ♥︎ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti