13. lokakuuta 2018

GLÖGI-ILTA

IMG_2043IMG_2049

Rauhallisen lauantain ja koti-illan ratoksi päätimme äsken keittää syksyn ensimmäiset glögit. Meillä oli kaapissa viime joulun aikoihin saatu Juhlaglögi, maultaan "Siniset marjat". En olekaan aiemmin maistanut sen perinteisen punaisen glögin lisäksi tällaista erikoisempaa makua, mutta tämä oli ihan mukava uusi tuttavuus - maku oli melko lähellä originaalia.

IMG_2050IMG_2045

Saimme poikaystävän kanssa viime jouluna lahjaksi nuo mielettömän kivat Muurlan glögimukit, sekä  Pentikin lusikat ja lasinaluset. Koska joulun jälkeen ei enää tullut juuri glögiä keiteltyä, niin ne otettiin vasta nyt ensimmäisen kerran käyttöön - nyt ne ovat varmasti loppuvuoden aikana ansaitusti kovassa käytössä. 

IMG_2040

Tämä viikonloppu jatkuu ihan hölläilyn merkeissä, sillä vihdoin Hämeenkadun Appro on onnistuneesti takana ja eilen kävin vielä tekemässä siihen päälle arvonlisäverotuksen tentin. Heittämällä syksyn rankin viikko, mutta kyllä tuon Appron tekeminen vaan oli jotakin niin ikimuistoista, että tämä kaikki stressi ja työ oli sen arvoista. Ihan kiva tosin pitkästä aikaa saada ottaa vähän rennommin! Ensi viikko onkin "syysloma", sillä joudun käymään vain yhdellä yhtiöoikeuden luennolla. Aivan ihana ajatus. Nyt kuitenkin laitan läppärin kannen kiinni ja alan suunnata ajatuksia pikkuhiljaa kohti höyhensaaria... huomenna onkin tiedossa varmasti tosi mukava sunnuntai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti