21. lokakuuta 2018

ARKIKUVIA ✗ 10

Viikko on taas vierähtänyt, mukavan rennosti ottaen. Pieni "syysloma" teki kiireisen alkusyksyn jälkeen kyllä hyvää, nyt jaksaa taas loppusyksyn ahertaa koulujuttujen parissa. Tämä viikonloppu on vierähtänyt pitkästä aikaa kotikotona, en edes muista milloin viimeksi olisin viettänyt kokonaisen viikonlopun perheen kanssa. Tänään suuntaan sitten taas kohti Tamperetta ja lueskelen vielä alkuviikon yhtiöoikeuden tenttiä varten, kunnes keskiviikon jälkeen saa olla taas hetken ilman tenttiahdistusta. Mutta asiaan! Tulin purkamaan tänne muutaman arkikuvan puhelimen kätköistä. Nämä eivät taida olla nyt missään kronologisessa järjestyksessä, mutta suunnilleen viimeisen kahden viikon ajalta kuitenkin. 
puhelinkuvat3
1. Kadut täyttyivät pari viikkoa sitten keltaisista, punaisista ja oranssinsävyisistä lehdistä. Olen huomaamatta suosinut samoja värejä paljon myös pukeutumisessa, mm. ruskean ja keltaisen takin muodoissa. Lisäksi kaivoin Timberlandit kaapista taas käyttöön, jee! 2. Tampereella on monia kauniita paikkoja, yksi mun suosikeista on Tuomiokirkon puisto. Sen läpi tuleekin käveltyä lähes päivittäin. 
puhelinkuvat2
3. Reilut kaksi viikkoa takaperin käytiin Jyväskylässä Kauppakadun Approilla. Oli kyllä hauska reissu, törmäsin moniin tuttuihin ja tutkinnonkin sain tentittyä, hahah. 4. Siitä viikon päästä olikin sitten Hämeenkadun Appron vuoro, siellä tosin en tietenkään ollut samanlaisissa tunnelmissa kuin viereisessä kuvassa, vaan töissä. 
puhelinkuvat4
5. Kaiken muun kiireen keskellä olen kyllä herännyt siihen, että opiskelut ovat käyneet huomattavasti vaikeimmiksi ja opintojen eteen täytyy tehdä töitä. Viime syksyyn verrattuna siis, kun tein helposti 49 opintopistettä syksyssä peruskurssien oltua huomattavasti helpompia, tässä on ollut vähän totuteltavaa. Onneksi valtaosa kursseista on kuitenkin mielenkiintoisia! 6. Kuten viime postauksessa kerroinkin, niin viime viikonloppuna juotiin ensimmäiset glögit! Tänään laitetaan varmaan illalla toinen satsi porisemaan. 
puhelinkuvat5
7. Stockan Hulluilla päivillä pyörittelin ties kuinka kauan Iittalan Kastehelmen kulhoja - ne ovat olleet ostoslistalla ties kuinka kauan, mutta en jotenkin vieläkään raaskinut, vaikka ne hyvässä alennuksessa olivatkin. 8. Kotia piristämään ostetut kukat ja pieni luennonjälkeinen rauhoittumishetki välipalan ja Netflixin parissa - parasta 
puhelinkuvat1
9. Mun yleisurheileva pikkusisko oli meidän luona yökylässä tiistaina, ja keskiviikkoaamuna startattiin kahdeksan maissa aamutreenille Pispalan portaisiin. Olihan se hauskaa pitkästä aikaa, mutta tuo ja seuraavana aamuna tehty jalkatreeni salilla tekivät kyllä tehtävänsä ja loppuviikon ajan kävely muistutti lähinnä vaappumista. 10. Kauniita syksyn värejä kotimatkan varrella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti