14. syyskuuta 2017

MUN KESKIVIIKKO

6.30 Herään puhelimen herätyskellon pimputukseen. Oon nukkunut tosi huonosti inhottavan yskän vuoksi, ja nousen istumaan sängyn laidalle edelleen ihan umpiunessa. Selaan nopeasti instagramin ja snapchatin läpi, avaan Huomenta Suomen uutiset taustalle pyörimään ja käyn vessassa. 

6.35 Totean, että pakko pistää silmät kiinni vielä iiiiihan hetkeksi...

6.40 Puhelimeen asetettu viiden minuutin ajastin ilmoittaa, että nyt on aika nousta lopullisesti. Raahustan hakemaan Aamulehden eteisen lattialta ja menen keittiöön laittamaan lämmintä kaakaota, jospa tämä järkyttävä kurkkukipu ja yskä vähän helpottaisi juomalla kuumaa. 

7.05 Päivän paras osuus, sanomalehden lukeminen, ohi! Meikkaan, puen päälle ja syön aamupalaksi paahtoleivän ja banaanin. 

7.45 Aika lähteä kohti koulua! Onni on asua niin hyvällä paikalla, että koulumatkaa on vain kivenheitto. 

8.15 Aamu alkaa neljän tunnin laskiksen luennolla, eeh... about puolen tunnin kuluttua mua alkaa väsyttää ihan järkyttävän paljon, silmät ei meinaa pysyä auki ja jopa katsetta on vaikeata kohdistaa. En oo ikinä käynyt noin lähellä nukkumista edes peruskoulussa! 

10.00 Huh, sinnittelin hereillä taukoon asti, nyt äkkiä hakemaan kuppi kahvia!! Lorautan sekaan niin vähän maitoa kuin mahdollista, ja jotta saan oikein kunnon kofeiinipommin, nappaan mukaan vielä patukan tummaa suklaata. Ja toimii, loppuluennosta pysyn vireänä koko ajan. 
iphonecollage1
11.45 Päätetään kavereiden kanssa odottaa luennon jälkeen hetki ennen kuin mennään syömään, jotta vältettäisiin ruuhkat, mutta ei auta. Turha toivo yrittää päästä koko porukalla yhdessä istumaan, blaah. 

12.30 Luentojen välissä on tänään hyvin aikaa, joten lähden käymään Koskikeskuksessa hakemassa äidille syntymäpäivälahjan. Hän kävi hiljattain leikkauttamassa silmänsä jottei tarvitsisi enää silmälaseja, ja päätettiin yhdessä muun perheen kanssa ostaa hänelle lahjakortti uusiin, ilman vahvuuksia oleviin aurinkolaseihin, koska sellaisia hän tulee tarvitsemaan nyt ensimmäistä kertaa vuosiin! Pyörin myös parit muut kaupat läpi. 

13.30 Ja takaisin koululle! Loppuiltapäivä on luvassa taloustieteen peruskurssia (yök). Miten hassu sattuma, törmään käytävällä yhteen tyttöön kenen instagramia oon ihaillut jo ties kuinka kauan, ja nyt sitten törmään häneen ihan livenä :-D hahah hassua. Jutellaan vähän aikaa ennen luentoa, minne sitten valutaankin istumaan pikkuhiljaa. 

15.45. Maailman. Tylsin. Luento. Siis taloustiede on ehkä maailman tylsin aihe mulle yrittää päntätä, ei vaan oo mun juttu! 
iphonecollage2
16.10. Kotona! Mulla olis oikeastaan vähän kiire, koska puolessatoista tunnissa pitäisi keretä tiskaamaan ihan järkky määrä tiskiä, pakata parin päivän vaatteet, syödä ruokaa, siivota kämppää vähäsen ja palauttaa vuokraelokuvat ennen kuin juna lähtee. Kaikkeen tähän ois ollut ihan suht hyvin aikaa, jos en olis käyttänyt ekaa puolta tuntia jodelin selaamiseen... erehdyin lataamaan sen pari päivää sitten ja oon vielä alkuhuumakoukussa, hahah. 

17.17. Hommat tehty, sitten vielä leffat kainaloon ja vuokraamon kautta asemalle ja junaan!

17.37 Juna lähtee (kerrankin ?!?!?!) ajallaan, kotikoti täältä tullaan ♡ junassa istuessa huomaan ihan superkauniin, melkein kokonaisen sateenkaaren ikkunasta. 
iphonecollage3
18.30 Äiti ja sisko ovat mua vastassa asemalla. Ajetaan paikallisen urheilukentän ohi, missä on alkamassa fudismatsi, ja päätetään siskon kanssa jäädä ex tempore katsomaan sitä hetkeksi muutaman tutun kanssa. Vitsi miten kivaa olla välillä kotiseudulla. 

20.00 Lähdetään kotia kohti. Syön iltapalaa ja linnoittaudun sohvalle katselemaan telkkarista Elämä Lapsille-konserttia. Loppuillasta selailen vielä ensi periodin kurssitarjontaa sekä kirjoittelen tätä postausta valmiiksi.

22.05 Unten maille!

23.00 Herään ihan hulluun yskänpuuskaan, joka ei meinaa loppua sitten millään. Käyn hakemassa alakerrasta vielä imeskelytabletin joka rauhoittaa kurkkua sen verran, että saan uudestaan unen päästä kiinni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti