7. maaliskuuta 2018

EDULLISET UUTUUDET MEIKKIPUSSIIN

Olen aina ollut kosmetiikan ja meikkaamisen suhteen aika amatööri. Meikkipussia ovat täyttäneet samat vakkarituotteet käytännössä siitä asti, kun olen aloittanut meikkeihin tutustumisen ala-asteaikoina - esimerkiksi meikkivoiteena olen käyttänyt viimeiset kymmenen vuotta Lumenen Natural Code -sarjan mattameikkivoidetta. En ole sellainen innostuva kokeilija, vaan mieluummin ostan aina sen suht hyväksi todetun, mielellään edullisen luottotuotteen, ettei aikaa ja vaivaa tarvitse käyttää uusien vaihtoehtojen vertailuun. En edelleenkään ymmärrä ihan kauheasti meikin pohjustamisesta, contourit ovat edelleen poskillani vähän sinne päin, en tiedä mihin concealeria käytetään, eikä minulla ole hajuakaan kaikkien meikkisiveltimieni todellisesta käyttötarkoituksesta. En siis todellakaan ole mikään hifistelijä. Vähän jopa naurattaa ajatus, että tässä kirjoittelen meikkipostausta :-D 
fullsizeoutput_f30
Tästä huolimatta melkein poikkeuksetta jokaisella ulkomaille suuntautuneella reissullani aina vuoden 2014 Milanon (♥︎) matkasta lähtien olen etsinyt KIKO Milanon myymälän. KIKO on italialainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat ainakin minun sydämen vieneet mennessään. Hinnalla niitä ei ole todellakaan pilattu, sillä hinnat ovat kymmenen euron molemmin puolin hieman tuotteesta riippuen. Silti laadusta ei ole tingitty! Alunperin ihastuin kyseisen merkin huulipuniin, ja reissutuliaisena itseltä itselleni onkin perinteisesti ollut uusi huulipuna ja huultenrajauskynä. Tällä kertaa Lissabonissa poistuin hieman tuolta "mukavuusalueeltani" vanhojen tuttujen tuotteiden parista, ja ostin myös uuden meikkivoiteen ja eyelinerin. Ja olen kyllä erittäin tyytyväinen molempiin! Jos matkabudjetti ja lentokoneen käsimatkatavaroiden rajoitukset eivät olisi tulleet vastaan, olisin ostanut varmaan kaupan tyhjäksi...
fullsizeoutput_f33 Meikkivoide on Universal Fit Hydrating Foundation sävyssä Warm Rose (linkki). Se oli vaalein sävy, joka myymälästä löytyi, mutta se on silti aavistuksen tumma tälle Suomen talven vaalentamalle iholle - jätettäköön se siis rauhassa vielä odottamaan kesää ja rusketusta. Ensikokeilulla huomasin tuotteen olevan kuitenkin todella hyvin peittävää, helposti levittyvää ja riittoisaa.
fullsizeoutput_f35 Eihän reissusta tietenkään voinut palata kotiin ilman sitä perinteistä uutta huulipunaa. Tällä kertaa päädyin valitsemaan Gossamer Emotion Creamy Lipstickin sävyssä Salmon (linkki). Tämä ihanan keväinen kirkas sävy sai ainakin täällä jo kevätfiilikset kattoon! Plussaa tuote saa kestävyydestä, ihanan kosteuttavasta koostumuksesta sekä i-h-a-n-a-s-t-a ampullista, josta huulipunan saa ulos napsauttamalla nappia. Huultenrajauskynä puolestaan on Smart Fusion Lip Pencil sävyssä Coral (linkki).
fullsizeoutput_f31 Eyeliner on meikkituotteena itselleni vanha tuttu yläasteajoilta. Sen jälkeen sen käyttö jostain syytä vain jäi, ja olen pitkään käyttänyt silmämeikkinä ainoastaan ripsiväriä. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa rajaukset mukaan myös arkimeikkiin, jos ei ihan joka päivä niin ainakin silloin tällöin, kun katse kaipaa piristystä! KIKOn Ultimate Pen Long Wear Eyeliner (linkkion mielestäni oikein hyvä tuote, sillä on helppo piirtää rajaus silmäluomelle ja jälki on kestävää.

Onko teillä kokemusta KIKOn tuotteista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti