10. maaliskuuta 2018

HOTELLIVINKKI LISSABONIIN

IMG_0565
Vielä vähän Lissabonin juttuja! Halusin nimittäin tulla vinkkaamaan meidän hotellista, koska se oli niin mieluisa yllätys meille kaikille reissussa olleille. Hotellin nimi oli Feels Like Home Rossio Prime Suites, ja se sijaitsee aivan loistavalla paikalla ihan Rossion aukion vieressä. Sen lähellä on Rossion metroasema ja myös lentokenttäbussi kulkee aivan vierestä. Vanha kaupunki aukeaa heti ulko-ovelta ja kävelymatkan päässä ovat kaikki tärkeimmät nähtävyydet.  Sijainti on siis aivan erinomainen. Hotellin henkilökunta oli myös todella mukavaa ja avuliasta, ja he puhuivat hyvää englantia, joskin saapuessa heittämäni obrigado hymyilytti heitä myös kovasti :-) 
IMG_0535IMG_0543IMG_0528IMG_0536IMG_0538IMG_0486IMG_0545
Eniten itseäni ihastutti hotellin kotoisuus - hotellin sisustus on todella kaunis, vähän rosoisen idyllinen. Massiiviset, vanhat kiviseinät on sovitettu yhteen modernien kalusteiden ja kotoisten sisustusesineiden kanssa. Valtavat ikkunat ulottuvat yleisissä tiloissa lattiasta kattoon. Aamupala tarjoiltiin alimmassa kerroksessa (joka tosin sekin sijaitsi pari kerrosväliä katutason yläpuolella) ja aamuisin ihana tuoksu leijaili ympäri hotellia. Aamupala oli mielestäni ihan täysosuma, vaikka valikoima ei ollutkaan laaja. Lautaselle sai silti kasattua monenlaista ja mikä tärkeintä, kaikki maistui todella hyvältä! Aamupalasali oli myös itsessään todella ihana ja idyllinen. Toivottavasti sama fiilis välittyy kuvista, vaikka kokonaiskuvan ikuistaminen olikin hankalaa, kun käytössä ei ollut laajakulmalinssiä. 
IMG_0563IMG_0561IMG_0571IMG_0576
Hotelli tarjosi asiakkailleen käyttöön myös älypuhelimen jokaista huonetta kohden, mutta siihen emme tutustuneet sen tarkemmin. Ohjeita vilkaisin kuitenkin sen verran, että ilmeisesti puhelimessa on 30 minuuttia puheaikaa päivää kohti, internet-yhteys ja sitä voi käyttää myös hotellin ulkopuolella, mutta ei Portugalin ulkopuolella eikä toisella SIM-kortilla. Huoneessa oli myös iso pullo vettä ja lasit valmiina. Huoneen kylppäri oli todella kaunis ja erityisesti ihastuin vanhaan laattalattiaan, josta tajusin vasta kotisuomessa unohtaneeni ottaa kuvan. Onneksi se vilahtaa edes vähän tuossa suuremmassa huonekuvassa! Sängyt olivat pehmeät ja noh - hotellilakanoiden voittanutta ei vaan ole. 

Tässä siis oma suositukseni sinulle, joka olet Lissaboniin mahdollisesti suuntaamassa. Linkkaan TÄHÄN vielä myös hotellin tiedot booking.comista, sieltä näkee vielä lisää kuvia ja muita tietoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti