20. maaliskuuta 2018

LIFE LATELY

Pitkästä aikaa ajattelin kirjoitella teemapostauksen sijaan ihan tavallisia kuulumisia, ilman mitään sen kummempaa punaista lankaa. Viime viikot on olleet melkoista kiirettä, juoksemista paikasta A paikkaan B ja kouluhommia, mutta nyt voisi sanoa valon pilkottavan tunnelin päässä, vihdoin ja viimein. 
IMG_0655IMG_0671
Lissabonin jälkeinen viikko meni käytännössä aamusta iltaan touhutessa, ja kävin kotona käytännössä vain nukkumassa kaiken sen tohinan välissä. Oli nimittäin meidän ainejärjestön Boomin vuosijuhlaviikko, ja joka ikinen päivä oli joko jotakin tapahtumaa tai sellaisen järjestelyä. Kaikki huipentui perjantaina Tampere-talolla järjestettyyn 500 hengen iltajuhlaan ja lauantaina järjestettyyn ihan huikeaan Sinisydänsillikseen, missä molemmissa olin staffissa töissä. Lauantai venyi melkein 24 tunnin mittaiseksi, kun virallisten töiden jälkeen me staffilaisetkin saatiin vaihtaa vapaalle sillisjatkoilla, mutta silti fiilis oli aivan mahtava, kun sain olla osa jotain noin suurta. Vujujen jälkeen päin kasvoja iskivät tentit ja dedikset, joille en ihan kauheasti ollut ehtinyt uhrata aikaa, mutta toivotaan parasta että menisivät nyt edes läpi kaikki kurssit! Pahoin kyllä pelkään että jos tuuri ei ollut matkassa niin ensimmäinen hylätty saattaa napsahtaa... mutta niinhän sitä sanotaan, että tentit voi uusia, hyviä bileitä ei. 
IMG_0684IMG_0657kollaasiIMG_0690
Viime viikolla harteilta vierähti myös iso kivi, sillä sain kesätöitä, vieläpä "oman alan töitä", ja saan viettää kesän täällä Tampereella! Oon niin rakastunut tähän kaupunkiin, että kotikotiin paluu kesäksi oli lähinnä masentava ajatus. Lisäksi viime viikolla juhlittiin poikaystäväni ja hänen isänsä syntymäpäiviä poikaystävän siskon luona Seinäjoella. Pitkiin aikoihin ensimmäinen viikonloppu ilman minkäänlaisia aikatauluja tai velvollisuuksia tuntui kyllä henkisesti todella hyvältä, ja tämän viikon pääsi aloittamaan akut latautuneena. Ja hei! Koulua on jäljellä enää kuukauden verran, sillä Särkän Märkän jälkeen mulla alkaa kesäloma! Ehdin lomailla noin viikon ennen töiden alkua, siihen voisi koittaa keksiä jotain suunnitelmia, ihan vaan loman kunniaksi. Huh, mitä ajatusvirtaa tällä kerralla! Kivaa välillä vaan höpöttää tännekin, kun viime viikot on menty noilla vähän pinnallisemmilla aiheilla. Palataan, heippa ♥︎ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti