25. maaliskuuta 2018

IRTIOTTO ARJESTA RISTEILYLLÄ

Tällä viikolla viikonloppu alkoi jo torstaina, kun lähdimme poikaystävän kanssa illalla Turusta risteilemään Viking Gracelle. Tämä oli itselleni ensimmäinen kerta kyseisellä laivalla, ja olihan se tosi mukavannäköinen ja -oloinen paikka. Laivan sisustus oli tosi kaunis ja moderni, niin hytissä kuin yleisissä tiloissa, ja kaiken kaikkiaan reissu oli kyllä todella onnistunut! Oltiin varattu tällä kertaa vähän parempi majoitus, eli premium-luokan hytti. Oli kyllä ihanan luksusta nukkua leveässä sängyssä, eikä ylimääräinen tila muutenkaan ollut haitaksi. Hytin hintaan kuului myös ihana kuohuviiniaamiainen laivan ala carte -ravintolassa, missä kävimme myös illastamassa. Ruoka oli todella hyvää ja ravintola muutenkin ehkä tyylikkäin, missä koskaan olen ollut. Eli siltä osin täydet pisteet! 
IMG_0745IMG_0709IMG_0816IMG_0801IMG_0821IMG_0815IMG_0720IMG_0725kollaasi2IMG_0753IMG_0825
Lisäksi kävimme kokeilemassa laivan spa-osaston. Kaksi tuntia lensi kuin siivillä poreammeessa saariston maisemia ihastellen, kylpytakissa smoothieta juoden ja yrttisaunan tuoksuista nauttien. Vahva suositus siis sillekin! Tax free tuli totta kai myös kierrettyä muutamaankin otteeseen. Se oli oikeastaan pienempi kuin odotin, mutta kaikki tarpeellinen niin tuliaisiin kuin itsensäkin hemmotteluun kyllä löytyi. Victoria's Secret tuli myös tsekattua, mutta tällä kertaa ei ollut tarvetta uusille tuoksuille tai muille tuotteille. 

Ihana irtiotto arjesta kyllä tuollainen vuorokauden mittainen risteily! Sovittiinkin, että tästä täytyy tehdä perinne - niin hyvin akut sai tuolla ladattua. Seuraavaa risteilyä odotellessa siis ♥︎ reissusta suuntasin suoraan viikonlopuksi kotikotiin pitkästä aikaa, ja läppärin olin jättänyt kotiin Tampereelle, joten samalla tuli vietettyä huomaamatta kolme läppärivapaata päivää, ja teki kyllä hyvää sekin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti